Социолог обяви кога Бойко Борисов ще вземе нещата в свои ръце.Документът

...
Социолог обяви кога Бойко Борисов ще вземе нещата в свои ръце.Документът
Коментари Харесай

Социолог: Борисов ще покаже кой управлява влака

Социолог обяви кога Бойко Борисов ще вземе нещата в свои ръце.

Документът за съдружно съглашение е доста сериозен. В него даже има написани процедури и крайни периоди. Един подобен документ би бил добра рамка. Това изясни в изявление за „ Денят онлайн “ по NOVA NEWS социологът от „ Сова Харис “ Васил Тончев.

Според него основният препъникамък в договарянията сред ГЕРБ и ПП-ДБ са личностите, визирайки освен министрите в идващия кабинет, само че и хората, които ще бъдат поставени отпред на регулаторите и спецслужбите у нас.

„ Напрежението ще е огромно при всички положения, тъй като въпросът тук е дали да бъде „ нашия “ човек или „ вашия “, уточни Тончев.

По думите на социолога, в случай че се стигне до избори, това ще се отрази отрицателно и на двете обединения.

Българският гласоподавател е доста толерантен, само че въпреки всичко има някакви граници. Ако отидем на избори, това може да се провокира доста сериозна вълна на неодобрение, сподели той.

Васил Тончев добави, че днешният апел на съпредседателя на Движение за права и свободи Делян Пеевски е бил „ знакова интервенция “, което идва да покаже, че нещата вървят към съглашение, написа novini.bg.

„ Що се касае до Борисов, той ще се покаже на финалната права, когато договарянията приключат, с цел да покаже кой ръководи влака “, разясни още социологът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР